Comments:Russian scholars call on Medvedev and Putin to defend Bhagavad Gita

From Wikinews, the free news source you can write!
Jump to navigation Jump to search

Back to article

Wikinews commentary.svg

This page is for commentary on the news. If you wish to point out a problem in the article (e.g. factual error, etc), please use its regular collaboration page instead. Comments on this page do not need to adhere to the Neutral Point of View policy. Please remain on topic and avoid offensive or inflammatory comments where possible. Try thought-provoking, insightful, or controversial. Civil discussion and polite sparring make our comments pages a fun and friendly place. Please think of this when posting.

Use the "Start a new discussion" button just below to start a new discussion. If the button isn't there, wait a few seconds and click this link: Refresh.

Start a new discussion

Contents

Thread titleRepliesLast modified
Comments from feedback form - "zodra er gezegt wordt dat men ..."011:26, 17 March 2012

Comments from feedback form - "zodra er gezegt wordt dat men ..."

zodra er gezegt wordt dat men de bhagavad gita gaat verdedigen is dat een heel goed nieuws. in plaats dat mensen bezig moeten zijn met de ontwikkelingen in een land is men bezig onnodig zijn tijd te verliezen met het beoordelen van heilige boeken. niemand dwingd een ander dat hij/zij de bhagavad gita moet lezen. die keuze moeten ze zelf maken. belangrijkste is dat het boek in sanskriet was en omdat het waardevolle kennis bevat heeft iskcon dit vertaald zodat alle landen het kan lezen en inzage erin kan hebben. als er bepaalde onderwerpen zijn waarmee u niet eens bent moet u dat achterwege laten en accepteren dat goede wat daarin geschreven staat. dus heel simpel. neem het goede aan en laat het slechte achterwege. Lees op mijn face boek radjkoemar rajaram mijn ervaringen van de bhagavad gita. ik was ook in de hare krishna gemeenschap en wegens ontevreden ben ik rustig eruit gestapt en mijn planning is om met een heel nieuwe organisatie te starten, omdat wat in de bhagavad gita in sanskriet staat geschreven wordt in de praktijk niet uitgevoerd en daarom zijn er misverstanden en problemen ontstaan. Mensen moeten dankbaar zijn dat iskcon vertaald heeft en ik gebruik ook de bhagavad gita vertaling in nederlands van iskcon als de belangrikste hulpmiddel om de sanskriet versen te lezen en het te begrijpen. ik hoop dat het probleem in rusland snel opgelost wordt. dialoog en vrijheidsmening zijn de beste oplossingen in de wereld. alle andere zaken zoals vernietigingen en vechten etc. wordt helemaal afgekeurd zodra men de kennis heeft van dit heilige boek bhagavad gita. god krishna was niet alleen de bestuurder van arjuna kar, maar hij is ook tegelijkertijd de bestuurder van alle levende wezens.

190.98.26.41 (talk)11:26, 17 March 2012